Gallery

Business Diaspora Kultur Mazedonien Sport

Прва посета на грчки премиер на нашата земја,со право ја нарекуваат историска. Ова е прв доказ за де факто признавање на Република Северна Македонија од грчка страна.

02.04.2019 Македонија Во текот на првата официјална посета на грчкиот премиер Алексис Ципрас на Македонија се очекува потпишување на договори во областа на...