Kategorie -Unkategorisiert

Business Diaspora Unkategorisiert

Поради силната бура, ветерниците во Германија произведоа струја како 44 нуклеарни електрани

12.02.2020 Германија Цела западна Европа е зафатена од циклонот Киара, којшто со себе однесе најмалку седум човечки животи, го парализираше сообраќајот и...

Diaspora Lernen Mazedonien Unkategorisiert

Најголемиот аеродром во Германија руши светски рекорди, лани имал повеќе од 70,5 милиони патници

17.01.2020 – Германија Најголемиот аеродром во Германија руши светски рекорди, лани имал повеќе од 70,5 милиони патници Најголемиот германски аеродром во...

Diaspora Sport Unkategorisiert

Македонскиот фудбалски интернационалец Дарко Чурлинов од денеска и официјално е нов фудбалер на VfB Stuttgart

08.01.2020 Германија Спорт Македонскиот фудбалски интернационалец Дарко Чурлинов од денеска и официјално е нов фудбалер на VfB Stuttgart Нашиот младински...

Diaspora Unkategorisiert

Германија за луѓето од Западен Балкан е омилена адреса за подобар живот. Но, животот во Германија не е така евтин

Германија за луѓето од Западен Балкан е омилена адреса за подобар живот. Но, животот во Германија не е така евтин. Само за стан месечно се издвојува една...