Kategorie -Politik

Diaspora Mazedonien Politik

Заев и делегацијата на Република Северна Македонија во Минхен, на Минхенската конференција за безбедност

15 февруари , 2019 Заев и делегацијата на Република Северна Македонија во Минхен, на Минхенската конференција за безбедност,Северна Македонија e активен...

Diaspora Kultur Mazedonien Politik

Претседателот на Германија, Штајнмаер: Дипломатијата на премиерот Заев е прогресивна вредност за целиот свет

Претседателот на Германија, Штајнмаер: Дипломатијата на премиерот Заев е прогресивна вредност за целиот свет 1 февруари , 2019 Претседателот на Владата на...