Kategorie -Politik

Diaspora Mazedonien Politik

Министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Никола Димитров во работна посета на Берлин.

13.05.2019 Берлин Министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Никола Димитров ќе престојува во дводневна работна посета на Берлин. Во...