Kategorie -Mazedonien

Diaspora Kultur Lernen Mazedonien

Германија добива атрактивност кај странските студенти, стана најомиленото место за студирање.

20.09.2019 Германија Германија добива атрактивност кај странските студенти, стана најомиленото место за студирање. Германија ја престигна Франција и стана...

Kultur Mazedonien

Медeна Земја / Honeyland

29.08.2019 Македонија „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ -МАКЕДОНСКИ ФИЛМ,КАНДИДАТ ЗА ОСКАР 2020 Филмот „Медена земја“ во режија на Тамара Котевска и Љубомир Стефанов следната...