Kategorie -Lernen

Business Diaspora Kultur Lernen Mazedonien Politik

Собранието на Република Северна Македонија со 114 гласа „за“ го усвои Законот за ратификација на Северноатлантскиот договор

11.02.2020 Македонија Eдногласно усвоeн Протоколот за членство во НАТО: Сите 114 пратеници гласаа „ЗА“ Собранието на Република Северна Македонија со 114 гласа...

Diaspora Lernen Mazedonien Unkategorisiert

Најголемиот аеродром во Германија руши светски рекорди, лани имал повеќе од 70,5 милиони патници

17.01.2020 – Германија Најголемиот аеродром во Германија руши светски рекорди, лани имал повеќе од 70,5 милиони патници Најголемиот германски аеродром во...

Diaspora Kultur Lernen Mazedonien

Германија добива атрактивност кај странските студенти, стана најомиленото место за студирање.

20.09.2019 Германија Германија добива атрактивност кај странските студенти, стана најомиленото место за студирање. Германија ја престигна Франција и стана...