Kategorie -Diaspora

Business Diaspora

Германија ќе обезбеди 4,8 милијарди евра за работниците кои ќе останат без работа поради прекин на употребата на јаглен

23.01.2020 – Германија Германија ќе обезбеди 4,8 милијарди евра за работниците кои ќе останат без работа поради прекин на употребата на јаглен...

Diaspora Lernen Mazedonien Unkategorisiert

Најголемиот аеродром во Германија руши светски рекорди, лани имал повеќе од 70,5 милиони патници

17.01.2020 – Германија Најголемиот аеродром во Германија руши светски рекорди, лани имал повеќе од 70,5 милиони патници Најголемиот германски аеродром во...

Diaspora Mazedonien Politik

Избори 2020-Дијаспората условена , или поголем број на пријавени гласачи или воопшто нема да гласа

08.01.2020 Македонија Дијаспората условена – или поголем број на пријавени гласачи или воопшто нема да гласа Државната изборна комисија на денешната, прва...

Diaspora Sport Unkategorisiert

Македонскиот фудбалски интернационалец Дарко Чурлинов од денеска и официјално е нов фудбалер на VfB Stuttgart

08.01.2020 Германија Спорт Македонскиот фудбалски интернационалец Дарко Чурлинов од денеска и официјално е нов фудбалер на VfB Stuttgart Нашиот младински...