Kategorie -Business

Business Diaspora Unkategorisiert

Поради силната бура, ветерниците во Германија произведоа струја како 44 нуклеарни електрани

12.02.2020 Германија Цела западна Европа е зафатена од циклонот Киара, којшто со себе однесе најмалку седум човечки животи, го парализираше сообраќајот и...

Business Diaspora Kultur Lernen Mazedonien Politik

Собранието на Република Северна Македонија со 114 гласа „за“ го усвои Законот за ратификација на Северноатлантскиот договор

11.02.2020 Македонија Eдногласно усвоeн Протоколот за членство во НАТО: Сите 114 пратеници гласаа „ЗА“ Собранието на Република Северна Македонија со 114 гласа...

Business Diaspora

Германија ќе обезбеди 4,8 милијарди евра за работниците кои ќе останат без работа поради прекин на употребата на јаглен

23.01.2020 – Германија Германија ќе обезбеди 4,8 милијарди евра за работниците кои ќе останат без работа поради прекин на употребата на јаглен...