Уредба во врска сопречекорувањето на дозволениот рок за престој на странци во СРГ, предизвикано  со Корона кризата
Unkategorisiert

Уредба во врска сопречекорувањето на дозволениот рок за престој на странци во СРГ, предизвикано со Корона кризата

Почитувани Информираме дека Сојузното Министерство за внатрешни работи, градежништво и татковина, донесе Уредба во врска сопречекорувањето на...

Mazedonien Unkategorisiert

“Техно Блок” реализира серија донации за социјално ранливите категории во општина Маврово и Ростуше

19.03.2020 Македонија “Техно Блок” реализира серија донации за социјално ранливите категории во општина Маврово и Ростуше Како социјално одговорна...

Alle Artikel