Kategorie -Diaspora

Diaspora Mazedonien Politik

Избори 2020-Дијаспората условена , или поголем број на пријавени гласачи или воопшто нема да гласа

08.01.2020 Македонија Дијаспората условена – или поголем број на пријавени гласачи или воопшто нема да гласа Државната изборна комисија на денешната, прва...

Diaspora Sport Unkategorisiert

Македонскиот фудбалски интернационалец Дарко Чурлинов од денеска и официјално е нов фудбалер на VfB Stuttgart

08.01.2020 Германија Спорт Македонскиот фудбалски интернационалец Дарко Чурлинов од денеска и официјално е нов фудбалер на VfB Stuttgart Нашиот младински...

Diaspora Unkategorisiert

Германија за луѓето од Западен Балкан е омилена адреса за подобар живот. Но, животот во Германија не е така евтин

Германија за луѓето од Западен Балкан е омилена адреса за подобар живот. Но, животот во Германија не е така евтин. Само за стан месечно се издвојува една...